Александър Тунчев: Говорихме едно на полувремето, а се получи друго

Александър Тунчев: Говорихме едно на полувремето, а се получи друго

Topsport.bg

05-11-2022, 19:41

Треньорът на Арда - Александър Тунчев коментира загубата от Берое 0:2. Ето какво каза той:

"Обърка се началото на второто полувреме. Излязохме и не знам в коя секунда на второто полувреме ни отбелязаха гол. Аз не мисля, че Берое направи нещо, за да се стигне до там, по-скоро ние сами го направихме това нещо.

Това определено повлия на футболистите. Говорихме едно на полувремето, а се получи друго. Берое се прегрупира в защита и не позволяваше празни пространства, в които да съумеем да направим нещо. Имахме 1-2 ситуации, но не направихме достатъчно, за да отбележихм гол.

Трябваше малко да изострим в нападение нещата, контролирахме топката, опитвахме от единия на другия фланг, но когато стигахме до средата там нещо се късаше и не успявахме да изострим ситуациите.

Това го говорихме, очаквахме го. Когато видахме стартовите 11 казах, че трябва да бъдем внимателни и да не стигаме до грешки, защото те точно това ще чакат и това се случи за съжаление.

Трябва да сведем грешките до минимиум, като игра не мога да кажа, че не съм доволен. Стараем се, опитваме се, но грешките които допускаме ни костват тези точки", каза Тунчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини