Александър Тунчев: Трябваше да положим доста усилия за победата

Александър Тунчев: Трябваше да положим доста усилия за победата

Topsport.bg

21-11-2021, 20:13

Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Тунчев говори след победата на тима му с 2:1 над Локомотив (София) в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Ето какво каза той:

"Наистина трябваше да положим доста усилия за победата. Очаквахме труден мач. Отборът на Локомотив (София) е добър отбор с добри изпълнители и скорост напред. Особено Октавио, който е футболист, който прави разликата. Подходихме сериозно, може би през първото полувреме не успявахме да завършим атаките си. Създадохме 2-3 ситуации, при които точността ни липсваше. За наше щастие, това се коригира през второто полувреме, отбелязахме два гол, можеше да отбележим още 1-2. В последните минути допуснахме отпускане, защото помеслихме, че мачът е приключил и за малко да се изненадаме.

Може би дузпата беше преломният момент в мача. На повторението след това видях, че наистина имаше игра с ръка. Аз претендирах, че има корнер, защото не виждах от моята позиция.

Смените повлияха до голяма степен, защото пуснах едно младо момче. Видо Семенски игра преди два мача за втория отбор, Айвън имаше проблеми със зъб вчера. Четирима основни футболисти ни липсваха за този мач и това ни повлия.

Не мога да кажа, че са ни надиграли. Те чакаха на контраатаки и трябваше да внимаваме повече в тези положения, защото имат доста бързи и технични футболисти", заяви за мача Тунчев и допълни: "Честно да ви кажа не гледам класирането, по-скоро гледам отборът да играе добре, това е най-важното.

Чака ни труден мач, Пирин е отбор с опитни футлболисти. Преди няколко дни измъкнаха равенство срещу Берое и смятам, че при тях нещата не се получават откъм резулатати, но не и откъм игра", каза Тунчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини