Ангел Петричев: Шампионска победа за нас!

Ангел Петричев: Шампионска победа за нас!

Novsport

05-06-2020, 23:40

Радващото е, че успяхме да вземем този успех, който е с много висока цена за нас. Шампионска победа за нас!, обяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев след успеха с 1:0 срещу Левски.

„Отборът беше излязъл от форма. Знаете, че когато се прекъсна първенството Лудогорец излгеждаше много добре. Има много работа още да свършим и затова трябва да подходим много сериозно към останалите мачове", каза още той. 

"Мерките, които са взели от Левски, както винаги са на много високо ниво. Поздравявам ги. Адмирации за това, което правят през последните месеци, за да спасят клуба. Желая успех на Левски. Изключителен добър пример“, заяви Петричев.

„Тази пандемия ни научи на много работи. Виждам и положителни страни. Накара ни във времето, което прекарахме вкъщи да преосмислим много неща. Заредени сме с енергия. Идеята е всяко нещо, което се прави, да се върши по-бързо и да се завърти колелото. Искам да поздравя лекарите и всички, които бяха на първа линия. Не беше лесно на никой, който живее и работи в България. Дано това нещо не се повтаря“, добави още той.

Източник: Novsport

Последни новини