Ангел Славков: Не правим сметки, футболът не е кръчмарство

Ангел Славков: Не правим сметки, футболът не е кръчмарство

Topsport.bg

06-05-2023, 22:27

Новият старши треньор на Славия - Ангел Славков, коментира успеха срещу ФК ЦСКА 1948.

"Аз искам да кажа, че съм доволен от нашите играчи. Независимо как ще свърши мача, най-важното за мен бе да покажат, че са истински слависти. Да се изразходят до последен дъх. За мен е чест да водя тия момчета. Благодаря на ръководството, че ми даде тази чест да работя за Славия. Работата на Тошко в ЦСКА 1948 е фантастична".

"Ние добре знаем силните качества на ЦСКА 1948. Имахме възможност да ги разучим. Имахме едни идеи, после аз ги промених. Не трябва да им се дава инициативата, да превземат огромни пространства. За моя голяма радост, имахме няколко голови ситуации, но един гол е достатъчно да победиш. Тук е заслугата на Заги - той направи много за Славия, аз много го уважавам, отборът е много добре физически, издържа 90 минути. Малко агресия добавихме, но да не бъда голословен".

"Славия е отбор, който се опитва да налага млади. Исках някои да направят дебют, но не беше моментът. Така преценихме с екипа. Трябва им много работа на младите обаче. Искаме да работим малко по-добре с топката. Това са играчите, на които мога да разчитам. Може би ни трябват 2-3 опитни състезатели. Не уважавам това с тоталното подмладяване - това изхабява младите".

"Ние играем всеки мач за победа. Така се разбрах с ръководството. Където можем, ще бием. Не правим сметки, защото футболът не е кръчмарски сметки. Имам страхотни приятели кръчмари, не ги обиждам".

Източник: Topsport.bg

Последни новини