Андриан Краев дебютира в събота

Андриан Краев дебютира в събота

Novsport

29-09-2020, 08:23

 Най-новото попълнение на сините Андриан Краев ще замени Радослав Цонев в стартовия състав на Левски в предстоящия мач срещу Ботев Враца, съобщи dsport. Двубоят между двата тима е в събота от 20:15 часа на стадион "Георги Аспарухов" без публика и ще бъде предаван по Диема спорт.

Ради Цонев получи тежка контузия по време на мача с Ботев Пловдив. След това се разбра, че той е със скъсани кръстни връзки и ще трябва да претърпи операция. По всяка вероятност той ще отсъства поне 6 месеца от терените.

Бившият тим на Анди Краев Хебър Пазарджик ще посрещне Левски в паузата на първенството, която е заради мачовете на националните отбори. Контролата ще е на 10 октомври на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик, а началният час още не е ясен.

От Левски обявиха, че закриват почти всички тренировки до събота. Сините ще провеждат занимания от 11:00 до четвъртък, а в последния ден на работната седмица ще тренират от 19:00 ч. Именно тогава привържениците и журналистите ще имат достъп до първите 20 минути от заниманието, съобщиха от сайта на клуба.

Източник: Novsport

Последни новини