Анита: Играя за най-добрия отбор в България (ВИДЕО)

Анита: Играя за най-добрия отбор в България (ВИДЕО)

Novsport

08-03-2020, 18:23

Новата перла в селекцията на ЦСКА Върнън Анита даде първото си интервю за клубната телевизия на „червените”. Нидерландецът изрази надежда, че ще успее да покаже качествата си в България с фланелката на „най-големия клуб” у нас.

„Спечелил съм всичко, което може да се спечели в Холандия. Казвам се Върнън Анита и играя за най-добрия отбор в България”, започва интервюто си именитият футболист.

„В Холандия футболът е всичко. Това е основният спорт, а Аякс е най-големият отбор. Начинът, по който играят, тяхната философия на игра е позната на всички. Отидох а Аякс, когато бях на 9 и останах там цели 13. Това беше голяма част от живота ми. От училище отивах в клуба, където пишех домашните си и играех футбол.”

"Работих с Мартин Йол в Аякс. Имал съм възможността да играя с някои от най-добрите футболисти в Холандия. Помня, че трябваше да пътувам с влака, а след това да вървя много дори само за да стигна до тренировъчното игрище. Тогава Уесли Снайдер ме взе под крилото си, водеше ме на тренировките със скъпия си автомобил. Помогна ми много и на терена, за което винаги ще му бъда благодарен.

„Приех офертата на ЦСКА, защото исках да покажа на какво съм способен. Имам възможността да играя в най-добрия отбор в България и няма да я пропусна. Всички тук се държат много добре с мен. Момчетата са добри, радвам се, че съм в тяхната компания. Трябва да вляза във форма и през лятото ще седнем отново с ръководството, за да говорим за моето бъдеще", каза допълва още Върнън Анита.

Източник: Novsport

Последни новини