Анте Шимунджа: ЦСКА е изключително труден опонент, щастлив съм от победата срещу тях

Анте Шимунджа: ЦСКА е изключително труден опонент, щастлив съм от победата срещу тях

Topsport.bg

10-10-2022, 21:34

Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа, не скри задоволството си от успеха над ЦСКА с 2:1, с която тимът му се завърна на победния път след четири мача без победа.

"Щастлив съм, че спечелихме. Показахме характер. Стъпихме на краката си, когато не се представяхме добре на терена в някои момент. Те са изключително труден опонент, независимо къде играем срещу тях.

Мога да кажа, че до този момент те не бяха играли по този начин, През първите 15-20 минути, ние бяхме по-добрия отбор и контролирахме играта, въпреки новата им схема. След това обаче допуснахме тактически грешки, но това е дерби и има много емоции. Аз съм доволен от реакцията, която показаха моите футболистите ми. Това е Лудогорец, трябва да го правим. В хода на седем дни ще изиграем три важни мача за нас. За да се стигне до това положение, значи сме си свършили работата преди това.

В края на сезона е важно къде си. Тогава ще мислим колко ключов е този успех над ЦСКА. В момента не сме първи, но е добре, че трупаме точки. От всеки мач можем да извлечем поуки и да трупаме опит. Независимо дали играеш срещу най-добрия отбор в света или не. Важно е, че спечелихме дербито, ще се насладим на победата и от утре ще мислим за мача с ХИК Хелзинки", завърши специалистът.

Източник: Topsport.bg

Последни новини