Антов: Има какво да подобрявам в себе си, но с всеки мач ще става по-добре

Антов: Има какво да подобрявам в себе си, но с всеки мач ще става по-добре

Novsport

10-06-2020, 23:32

Поливалентният футболист на ЦСКА Валентин Антов призна, че се надява в реванша отборът му да вземе нужното срещу Ботев Пловдив и да се класира за финала на надпреварата. Антов, който в първия дуел с „жълто-черните” игра като централен бранител, акцентира, че се чувства добре в „сърцето на отбраната” и призна, че не иска да спира да се подобрява с всеки изминал ден.

„Труден мач, определено. Двата отбора дадоха всичко от себе си. Ние имахме по-сериозни ситуации, но се надявам следващият мач да се поправим и да играе още по-добре, за да продължим към финала”, започна Антов.

„Не знам защо не създавахме до 50-ата минута положения. Дадохме всичко от себе си, а физическото ни състояние е добро и създавахме ситуации. Не е лесно да сменяш често позицията си като мен, но се радвам, че мога да бъде полезен на отбора. Можех да играя днес още по-силно, но дано следващият да успея. Ще видим разбора, но не обичам да говоря след мача. Трябва да си разгледам грешките и да ги поправя. Израснал съм като централен защитник и се чувствам много добре там. Има какво да подобрявам в себе си, но с всеки мач ще става по-добре”.

„Днешният резултат нищо не означава. Гледаме да направим много по-добър мач от днешния. Локомотив Пловдив е много сериозен отбор, ще се подготвим и мисля, че можем да се справим”, завърши Валентин Антов.

Източник: Novsport

Последни новини