Антов: Има много какво да надграждаме, но важна е победата

Антов: Има много какво да надграждаме, но важна е победата

Topsport.bg

30-07-2021, 10:21

Защитникът на ЦСКА - Валентин Антов сподели след завръщането на тима в България оценката си от мача с латвийския Лиепая. Както е известно, "червените" трябваше да минават през драмата с дузпите, за да стигнат до третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

"Оценката ми е - важното е, че бихме. Разбира се, има много какво много да надграждаме - и физически, и технически, като цяло в играта ни. Важното е, че взехме този труден мач и сега ще има време да надградим и да работим върху нашите проблеми. Надявам се, с течение на сезона, да влизаме във все по-добра форма.

Както не успяхме да отбележим гол, така имаме и много други проблеми, които се коментират в отбора. Търсим най-бързия начин да ги оправим, за да се справяме добре в мачовете. Както казах, само имаме достатъчно време, много сме мотивирани да започнем да играем по-добре и не само да печелим мачовете, а и да го правим с по-добра игра.

Осиек са един много силен отбор. Преди две години спечелихме с дузпи и беше много труден мач. Сега няма да е по-различно, но ние сме готови. Търсим да стигнем, поне, до групите. Даваме всичко от себе си и със сигурност ще е труден мач, но мисля, че можем да се справим".

Източник: Topsport.bg

Последни новини