Антов: Щастлив съм, че вкарах, но трябва да съжаляваме за трите точки

Антов: Щастлив съм, че вкарах, но трябва да съжаляваме за трите точки

Novsport

17-10-2020, 22:28

 Футболистът на ЦСКА - Валентин Антов, сподели впечатленията си от сблъсъка с Берое. Вицекапитанът на "червените" отбеляза единственото попадение за тима, което донесе и точката на отбора му.

"След като не успяхме да спечелим, значи е бил труден мач. Берое е труден съперник, но имахме своите шансове и трябва да съжаляваме, че не взехме трите точки днес", заяви Антов.

"Не успяхме да си отбележим положенията. Берое също имаха положения, но нашите бяха повече. Този сезон доста често се налага да наваксваме в резултата, което не е добре, но ще направим разбор, ще си видим грешките и ще гледаме да не ги правим. Предстои ни важен мач в четвъртък, трябва да си вземем поуките и да продължим напред."

"Ако не вкарваш голове, не печелиш, така че има над какво да работим. Щом допускаме и не отбелязваме, значи не се представяме достатъчно добре, но мисля, че имаме потенциал и малко не ни достига. Дано ни се върне в следващите мачове", допълни талантът.

"Не хубаво, че не взехме толкова мачове в първенството. Причината не е разконцентриране, това не е оправдание. Трябва да вдигнем представянето, за да гоним първите места и тук."

"Щастлив съм да отбележа гол, за жалост обаче не взехме мача, което е по-важното. Работата ми е да защитавам, да не допускам голове. Определено бих заменил гола с победа, пък ако вкарвам някой гол от време на време, ще е супер", завърши Антов. 

Източник: Novsport

Последни новини