Антони Здравков посочи има ли фаворит на Левски - Лудогорец

Антони Здравков посочи има ли фаворит на Левски - Лудогорец

Novsport

05-03-2020, 14:40

 "Левски и Лудогорец започват срещата си при изравнени възможности. Сините имат предимство да играят пред собствената си публика, а Лудогорец в момента е в по-добра спортна форма. Този отбор, който покаже повече концентрация, ще е краен победител в този четвъртфинал за Купата на България". Това заяви Антони Здравков за "БНР". Старши треньорът на Ботев (Враца) е работил и в двата гранда - Левски и Лудогорец.

Днес на стадион "Георги Аспарухов" ще стане ясен кой от двата тима ще продължи напред в полуфиналите от турнира за Купата на България.

"Отборът на Левски не се представи добре в последната среща срещу Славия за първенство, но съм сигурен, че срещу Лудогорец всички в клуба ще дадат максимума от себе си, за да се представят успешно и да продължат напред в турнира за купата. Сините ще имат за съперник достатъчно опитен съперник, който също ще иска да играе на полуфиналите в турнира. Очаквам интересен мач. И в двата клуба се работи под напрежение и очакванията са високи", добави Антони Здравков.

Източник: Novsport

Последни новини