Антони Здравков: Пропиляхме цяло полувреме

Антони Здравков: Пропиляхме цяло полувреме

Novsport

12-06-2020, 23:05

Треньорът на Ботев (Враца) Тони Здравков говори след поражението на тима с 0:1 от Царско село в среща от 26-ия кръг на efbet 

"Загубихме, защото през първото полувреме бяхме интертни, бавни, пропиляхме цяло полувреме. Не видях нищо от това, което може отборът. През втората част вдигнахме оборотите, създадохме положения, но не успяхме да ги вкараме. Равният мач не ни устройваше, опитахме се да бъдем максимално опасни в предни позиции. Допуснахме нелеп гол, но дали 0:0 или загуба с 0:1, няма особено значение", коментира той.

"Не смятам, че този мач трябва да заличи представянето ни до момент. Щяхме да влезем в една група, в която щяхме да имаме директен шанс за спасение. Сега с Дунав ще ни бъде много трудно. Футболистите осъзнават, че не се представиха на добро ниво през половината от срещата. Ще играем в тройката, в която само един отбор ще се спаси. Нашият отбор ще търси, което му трябва – скорост, бързина, тъй като това липсва на моменти. Ще заложим на ротации, получиха се контузии. Оставам оптимист. Съвсем нормално е да бъдем оптимисти. Не виждам смисъл да навеждаме глави и да се предаваме", завърши Здравков.

Източник: Novsport

Последни новини