Антони Здравков: Пропуснахме да решим мача през първата част

Антони Здравков: Пропуснахме да решим мача през първата част

Novsport

15-08-2020, 20:04

Пропуснахме да решим мача през първата част, обяви треньорът на Ботев Враца Антони Здравков след загубата от Локомотив Пловдив с 1:2. Здравков акцентира, че отборът е бил много изморен след първия мач с Лудогорец, като това отчетливо се е видяло през втората част на дуела в Пловдив.

„Все пак да не забравяме, че играхме срещу много сериозен отбор и считам, че положенията, които изпуснахме, на практика решиха изхода от двубоя. Опитахме да освежим отбора, но второто полувреме не играхме толкова добре, както преди почивката”, започна Здравков.

„Бих казал, че бяхме уверени. Не трябва да допускаме да губим инициативата и да правим такива грешки. Когато другият отбор бъде надигран и допусне грешка, ние пропускахме с лекота да ги накажем”, отбеляза Сухия.

„Не е въпросът до скамейката. Натрупа се огромна умора от мача с Лудогорец. Направихме всичко възможно играчите да бъдат свежи, но през второто полувреме бяхме тромави. Искаше ни се да сме по-пъргави. Днес теренът не бе твърд, но в крайна сметка съм доволен от представянето ни. Аласан Н Диайе направи елементарна грешка и реагира по начин, по който нямаше право да го направи и ще бъдем ощетени от липсата му срещу ЦСКА. Имаме обаче играчи, които могат да се справят. Ще се опитаме да сме равностойни на "червените" в следващия кръг”, завърши Антони Здравков.

Източник: Novsport

Последни новини