Арда - Ботев (Пловдив), 2:1, (Развой на срещата по минути)

Арда - Ботев (Пловдив), 2:1, (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

23-05-2023, 21:13

Арда и Ботев (Пловдив) се изправят един срещу друг в двубой от 33-ия кръг на efbet Лига. Срещата на "Арена Арда" започва в 20:00 часа.

Изминаха вече два кръга от плейофите в тази група на първенството. В тях кърджалии все още не са допуснали гол. Домакинството на Локомотив (София) бе спечелено по категоричен начин с 3:0. В двубоя със Славия в София пък двата тима отправиха по само един точен удар и закономерно завършиха при нулево равенство.

Ботев (Пловдив) пък не може да се похвали с подобно постижение. "Канарчетата" загубиха и двата си двубоя от тази група като в тях не успяха и да се разпишат. Първо те отстъпиха минимално от Славия в столицата, а през уикенда отново разочароваха своите привърженици на "Колежа" за трета поредна загуба без отбелязан гол - 0:2 от Локомотив (София).

Като за капак на всичко, часове преди срещата стана ясно, че треньорът на тима Бруно Балтазар ще води "жълто-черните" за последен път именно в битката с Арда. След срещата специалистът ще бъде освободен от поста си.

Източник: Topsport.bg

Последни новини