Арда - Левски 0:3, добри изяви на Пламен Андреев

Арда - Левски 0:3, добри изяви на Пламен Андреев

Topsport.bg

19-03-2023, 15:21

Отборите на Арда и Левски се изправят в един от най-интересните двубои от програмата на 24-ия кръг на efbet Лига днес от 14,30 часа на "Арена Арда" в Кърджали. Главен съдия ще бъде Радослав Гидженов.

Домакините влизат в мача от 8-ата позиция в класирането, като са само на 3 точки от топ 6 и на 4 от топ 4. Тимът от Кърджали отстъпи с 0:1 пред Славия в предишния кръг и ще се опита да поправи грешната стъпка днес.

Треньорът Александър Тунчев ще може да разчита почти на всички налични свои футболисти, като единствено аут е Атанас Зехиров. В игра обаче се завръща Деян Лозев, който бе със счупена костица на ръката.

Левски от своя страна заема 7-ата позиция и е само с 3 точки повече от днешния си опонент. "Сините" са в серия от 4 поредни двубоя без загуба, като в последните два мача успяха да спечелят. Столичани надвиха последователно Хебър и Ботев (Враца) с по 2:0 и успяха да се върнат на победния път, след като преди това бяха в серия от 11 поредни двубоя без успех в елита.

Аут за днешния двубой е Илиян Стефанов, а под въпрос е и Роналдо, който е болен, но беше включен в групата за мача от треньора Станимир Стоилов. По-рано през сезона на "Герена" Левски победи Арда с 2:0. На "Арена Арда" обаче "сините" нямат успех от 2020 година, когато за последно надвиха тима от Кърджали.

Източник: Topsport.bg

Последни новини