Арда - Лудогорец (СЪСТАВИ)

Арда - Лудогорец (СЪСТАВИ)

Novsport

17-12-2020, 16:19

Арда посреща Лудогорец в отложен мач от осмия кръг на efbet Лига този следобед. Срещата е от 17:30 часа.

Домакините се представят изключително стабилно през първата част на този сезон и в момента заемат четвъртата позиция с 28 точки, на 5 зад втория Локомотив Пловдив.

"Орлите" от своя страна на на първото място с 35 пункта от 14 двубоя, водейки на "смърфовете" с 2 точки. При успех днес, разградчани ще се откъснат с 5 напред и мач по-малко.

Кърджалии бяха в серия от 3 поредни победи до последния кръг, когато завършиха 1:1 с ЦСКА 1948 на "Арена Арда". Шампионите от своя страна са в серия от 6 последователни успеха на домашната сцена.

Светослав Ковачев, който бе под наем именно от Лудогорец, вече изигра последния си двубой с екипа на Арда и ще се върне в Лудогорието. Домакините все пак имат желание да го откупят за постоянно. Отделно от това Николай Киров желае да подсили отбраната през януари с качествен централен защитник, тъй като Петко Ганев ще е в лазарета до края на годината, докато Стойчо Атанасов ще се върне чак пролетта.

Станислав Генчев от своя страна има някои въпросителни, защото Жордан Икоко получи контузия срещу ЛАСК, като заради нея не игра срещу Черно море. Антон Недялков също има някои дребни проблеми, но все пак се очаква да е линия, след като игра 90 минути срещу "моряците". 

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК 

Арда - Лудогорец 0:0 

Арда: Караджов, Стоев, Желев, Делев, А. Георгиев, Коконов, Руменов, Лозев, Сулака, Леони, Мартинов

Лудогорец: Илиев, Недялков, Сисиньо, Сантана, Ману, Десподов, Дяков, Григоре, Кешеру, Са, Каули

Източник: Novsport

Последни новини