Арда - Славия, развой на срещата по минути

Арда - Славия, развой на срещата по минути

Topsport.bg

23-10-2021, 15:35

Арда и Славия се изправят днес от 16:30 часа в двубой от 12-ия кръг на efbet Лига на “Арена Арда” в Кърджали. Домакините са в криза, която може да бъде задълбочена от столичани. 

В последните си пет мача Арда има две загуби, две равенства и една победа, докато Славия е с три ремита, победа и загуба. В класирането “белите” вървят четвърти с 19 точки и един успех днес в Кърджали може да ги прати на третата позиция, която в момента се заема от пловдивския Ботев. В същото време Арда е едва 11-и с 10 точки и има отчаяна нужда да трупа актив. 

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

Треньорът на кърджалийци Георги Чиликов няма големи кадрови проблеми. Той няма да разчита единствено на контузения национал на Бенин Давид Кики, който ке очаква да бъде възстановен за гостуването на ЦСКА - София за осминафиналите в турнира за Купата на България в четвъртък в столицата. 

Колегата му Златомир Загорчич отново няма да разчита на нападателя Жуниор Мапуку, който остана без картотека от БФС. Така на върха на атаката отново ще действа младият Мартин Сораков. В групата за мача попадна и неостаряващият Георги Петков, но титуляр на вратата ще започне Светослав Вуцов. 

Столичани имат да си връщат на Арда за отстраняването от полуфиналите в турнира за Купата на България по-рано през годината и определено ни очаква интересен двубой.

Източник: Topsport.bg

Последни новини