Арда - ФК ЦСКА 1948: 0:0

Арда - ФК ЦСКА 1948: 0:0

Topsport.bg

22-04-2022, 14:14

Арда посреща ФК ЦСКА 1948 в мач от втория кръг на плейофите в битка за седмото място в efbet Лига. Двубоят е днес от 15:15 часа на стадион "Арена Арда" в Кърджали.

Възпитаниците на Стамен Белчев приемат "червените" след нулево равенство с Локомотив (Пловдив) в предишния кръг. Играчите на Николай Киров пък отстъпиха в първия си мач след редовния сезон на Берое с минималното 0:1. И двата състава са с равен брой точки преди утрешния сблъсък - по 30, в битката за седмото място, което дава право на бараж с третия за участие в евротурнирите догодина. Локомотив и Берое приключиха при равенство 1:1 и са с по 36 пункта.

Треньорът на домакините Стамен Белчев не може да разчита в този мач на наказания Милен Желев. Ивен Тилев пък е контузен и участието му е под въпрос. Очаква се наставникът да заложи на Луков на вратата и пред него Зехиров, Ганев, Петков и Кики в защита. Руменов и Котев ще са опорните халфове, а Коконов ще действа като плеймейкър. Ковачев и Тетах ще бъдат на крилата, а атаката ще води Йорданов.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

Гостите идват без наказания Лазар Марин. Николай Киров обаче няма други проблеми около състава и най-вероятно ще пусне в игра Караджов на вратата и в отбрана Александров, Ангелов, Василев и Стоянов. Мартинов и Чочев ще си партнират в средата на терена, а Шопов ще е в по-предни позиции като плеймейкър. Русев и Иванов ще действат по крилата, а на върха на атаката ще бъде Тошев.

Вероятни състави:

АРДА: Луков, Зехиров, Ганев, Петков, Кики, Руменов, Котев, Ковачев, Коконов, Тетах, Йорданов

ФК ЦСКА 1948: Караджов, Александров, Ангелов, Василев, Стоянов, Чочев, Мартинов, Шопов, Русев, Иванов, Тошев

Източник: Topsport.bg

Последни новини