Арда - Хебър (СЪСТАВИТЕ)

Арда - Хебър (СЪСТАВИТЕ)

Topsport.bg

29-09-2022, 08:51

Арда и Хебър откриват днес 12-ия кръг от efbet Лига. След пауза от две седмици родният шампионат се подновява тази вечер с двубой в Кърджали. Срещата е с начален час 20:15 часа. Мачът е исторически и за двата отбора, тъй като те никога досега не са се изправяли един срещу друг в първенството на България.

Формата и на двата тима е нестабилна. Домакините са в серия от три мача без успех, а в последните два двубоя са записали две равенства. В последния си двубой обаче Арда съумя да се пребори за точка срещу Лудогорец, което е рядко явление от началото на кампанията. По време на паузата съставът на Александър Тунчев изигра и една контрола срещу Локомотив (Пловдив), в която претърпяха поражение с минималното 0:1.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

В последния си мач Хебър допусна трета поредна и осма от началото на сезона загуба, след като бе победен с 0:2 от Ботев (Враца). Клуба от Пазарджик се възползва от двуседмичната почивка, за да извърши кадрови промени. Начело на тима застана досегашният помощник-треньор Владимир Манчев, а Фулвио Пеа, който досега бе старши треньор, е вече спортно-технически директор. Манчев ще бъде наставник поне до Коледа, а сега срещу Арда ще му бъде и официалният дебют. 

Новият старши треньор на пазарджиклии вече води тима в един мач. В паузата за националните отбори Хебър изигра контрола със Славия, завършила наравно 1:1.

Източник: Topsport.bg

Последни новини