Арда - Царско село 1:0, попадение на Спас Делев

Арда - Царско село 1:0, попадение на Спас Делев

Topsport.bg

06-12-2021, 16:41

Отборът на Арда приема Царско село в двубой от 18-ия кръг на efbet Лига. Мачът е днес от 16:45 часа. Тимът от Кърджали ще се опита да се завърне на победния път под ръководството на новия треньор Славко Матич, който търси първи успех начело на Арда.

Той записа загуби при гостуванията на ЦСКА и Лудогорец, както и равенство срещу Левски. Последният успех на Арда датира от 7 ноември, когато тимът надви с 3:2 Ботев (Враца) у дома под ръководството на Георги Чиликов.

Очаква се сръбският наставник да направи промени в състава и схемата на игра спрямо гостуването на Лудогорец (1:4). Сред титулярите може да се завърне нападателят Тонислав Йорданов или Жуниньо.

Славко Матич обаче няма да разчита на опитния Пламен Крумов, който отпадна от групата поради контузия. Аут е и полузащитникът Лъчезар Котев. Добрата новина за сърбина е, че Спас Делев, Юруков и Зехиров са готови за игра.

Столичани пък няма да разчитат на Димо Бакалов, който отпадна от групата на треньора Любослав Пенев поради контузия. Добрата новина за Ел Голеадор е завръщането на Милан Йокич. "Царете" все още нямат победа като гост в първенството, като имат само два успеха у дома - съответно над Арда и Локомотив (Сф).

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Балансът между двата тима в елита е в полза на столичани - 3 победи, 1 равенство и 1 загуба при голова разлика 7:2.

Вероятни състави:

Арда: Караджов, Желев, Петков, Рубежич, Кики, Юруков, Руменов, Ковачев, Делев, Коконов, Йорданов

Царско село: Георгиев, Попадийн, Василев, Кавдански, Александров, Диас, Балтанов, Охене, Шопов, Стеванович, Ангелов

Източник: Topsport.bg

Последни новини