Арда - ЦСКА: 0:1, Джонатан Линдсет разпечатва вратата на домакините

Арда - ЦСКА: 0:1, Джонатан Линдсет разпечатва вратата на домакините

Topsport.bg

28-10-2022, 17:26

Арда приема ЦСКА в двубой от oт от 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Кърджали стартира в 18:30 часа. Главен съдия е Георги Давидов. Гостите са лидери в генералното класиране с 34 точки, докато днешните домакини са 9-ти с 23 точки.

Това е трето поредно гостуване за "червените", след като постигнаха две победи над Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца). Отборът воден от Саша Илич при положителен резултат вечерта ще се задържи на върха. Любопитното е, че ЦСКА няма успех в Кърджали, откакто тимът на Александър Тунчев се подвизава в елита на България. Съставът на Арда няма загуба от началото на септември, когато беше сразен от Левски.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Старши треньорът на домакините няма да може да използва Жуниор Палмарес, както и Иван Тилев, който си изкара червен картон срещу Локомотив (София) миналата седмица.

Саша Илич пък трябва да намери алтернативи на Асен Дончев и Дауда Бамба, които се възстановяват от контузии. В групата обаче се завръща Амос Юга, който в предходния мач не взе участие заради наказание. По всяка вероятност сръбъският наставник отново ще избере схема с трима бранители, тъй като до момента се оказва сполучлива.

Източник: Topsport.bg

Последни новини