Арда взима нов централен защитник

Арда взима нов централен защитник

Novsport

13-12-2020, 10:38

Привличането на централен защитник е цел номер едно в зимната селекция на Арда. Старши треньорът Николай Киров е набелязал два варианта от efbet Лига, но въпросните бранители са с договори и вероятността да бъдат привлечени е малка. Затова специалистът почти сигурно ще се насочи към играчи от чужбина.

Както е известно, централният защитник Петко Ганев ще е аут до края на сезона, след като претърпя операция на връзки и ще се възстановява половин година. Същото е положението и с друг бранител Стойчо Атанасов. Той все пак се очаква да е на линия за пролетния дял.

Арда ще се опита да откупи правата на крилото Светослав Ковачев. Както е известно, той е под наем до края на годината от Лудогорец. Реално Ковачев вече изигра последния си мач за кърджалийци с ЦСКА 1948 - 1:1. На 17 декември е отложеният двубой с разградчани, срещу които той няма право да вземе участие.

Договорът на национала с "орлите" е до юни 2021 година. Именно от това Арда ще се опита да се възползва и да вземе играча за постоянно.

"Тема спорт"

Източник: Novsport

Последни новини