Арда подписва с Бандаловски

Арда подписва с Бандаловски

Novsport

17-12-2019, 10:54

Арда е напът да договори защитника на Берое Иван Бандаловски. Бранителят вече се разбра със заралии да разтрогне. Бандата не желаел да остава повече под Аязмото и е разговарял с ръководството. Така защитникът ще дойде при кърджалийци като свободен агент. Сините били готови да задоволят финансовите претенции на бившия национал.

Опция пред него е бил и Царско село, но той е предпочел по-доброто предложение на Арда. 33-годишният Бандаловски дойде в Берое в началото на 2018 година. Според запознати една от причините му да не иска да остава при заралии е и новият треньор Димитър Димитров-Херо. В последния кръг срещу Царско село Бандата остана на пейката.

Наставникът на Арда Стамен Белчев заяви, че е доволен от представянето на неговия тим през есенния дял на шампионата. Специалистът разкри, че вече има яснота с кои играчи ще се раздели, като очаква да вземе трима нови. Той обаче не конкретизира дали сред тях е Иван Бандаловски.

"Изпращаме една добра футболна година за Арда. Като цяло съм доволен, въпреки че все още нямаме постоянство. При нас селекцията закъсня и много от футболистите се присъединиха късно. Мачът с ЦСКА за купата е в миналото, няма място за съжаления. Не е коректно да коментирам нищо за ЦСКА. Близо сме до първата шестица, но я нямаме за цел. Ако продължим с добри игри и резултати, ще имаме успехи. Наясно сме с кои футболисти ще се разделим, надяваме се да привлечем двама или трима, но не на всяка цена", каза Белчев.

Кърджалийци ще са на подготовка в Турция, като до дни ще стане ясна цялата програма.

Източник: Novsport

Последни новини