Арда с първо реми на турска земя

Арда с първо реми на турска земя

Novsport

01-02-2020, 19:57

 Отборът на Арда завърши наравно 0:0 със сръбския Раднички Ниш. Срещата бе наблюдавана от помощник-треньорите в националния отбор Елин Топузаков и Неделчо Матушев. Двата тима заложиха на сигурна игра, като предпочитаха да играят с повече разигравания в средата на терена.

Първи до опасна ситуация стигнаха възпитаниците на Стамен Белчев, като в 13-ата минута Спас Делев се озова в отлична ситуация. Две минути по-късно Иван Караджов направи блестящо спасяване, като успя да запази вратата си суха. В 18-ата минута отново Караджов бе на правилното място и спаси удар на сръбски играч.

В 41-ата минута Радослав Василев се пребори за една висока топка, която попадна в Делев и той без да се бави отправи опасен удар. В ответната атака Василев имаше възможност да открие резултата след подаване на Стойчо Атанасов, но ударът мина близо да вратата на Раднички.

След почивката и двата отбора търсеха попадение в една от двете врати. До края на срещата имаше още едно положение пред вратата на съперника на тима от Кърджали. В 75-ата минута Александър Георгиев намери с глава Илиша Сам, но той от границата на наказателното поле не успя да се разпише.

Така това е първо равенство за Арда от подготвителния лагер в Белек. Следващата контрола е на 5 февруари срещу Иртиш.

Стартов състав на Арда: Караджов, Леони, Хасани, Гаич, Атанасов, Мартинов, Овсепян, Коконов, Делев, Георгиев, Василев

Източник: Novsport

Последни новини