Арестуваха Фернандо Каранга за домашно насилие

Арестуваха Фернандо Каранга за домашно насилие

Topsport.bg

24-04-2023, 17:13

Бившият голмайстор на ЦСКА Фернандо Каранга бе арестуван в родната си Бразилия заради домашно насилие, съобщи бразилското издание "Глобо".

32-годишният футболист е задържан в Ресифе в неделя по подозрение в нападение над партньорката си, 29-годишна жена от Беларус.

Каранга играе за китайския Хънан, но все още е във ваканция в родината си, макар че сезонът в Китай започна преди седмица.

Според полицията в Ресифе жената е намерена в безпомощно състояние на улицата, в квартал Боа Виагем, в южната зона на Ресифе. Заради инцидента Каранга е задържан в полицейското управление.

Адвокатът на играча - Сезар Салеш, твърди, че Каранга и приятелката му са се скарали, но той не е удрял жената. Двамата са заедно от осем месеца и се подготвяли да се върнат в Китай, където футболистът да се присъедини към своя клуб.

"Жената не е поискала закрила и не се е обадила в полицията. Тя съобщи, че е имала криза на ревност, те са се карали и е претърпяла инцидент, когато е счупила бутилка шампанско, порязвайки ръката си. Тя се опитвала да влезе в къщата, а той я изгонил", обясни адвокатът, цитиран от "Глобо".

Фернандо Каранга се превърна в един от любимците на ЦСКА през сезон 2017-18, когато в 39 мача вкара 29 гола. Бразилецът бе продаден на китайския Хънан, където също се представя на ниво, като през изминалата кампания отбеляза 10 гола в 22 мача.

Източник: Topsport.bg

Последни новини