Атанас Атанасов: Изключително съм доволен, ще продължим да се борим за оставане в елита

Атанас Атанасов: Изключително съм доволен, ще продължим да се борим за оставане в елита

Novsport

19-02-2021, 19:32

Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов бе изключително доволен от успеха на неговия отбор срещу ЦСКА 1948.

"Изключително съм доволен, защото победихме добър отбор като ЦСКА. Мисля, че до червения картон, когато ни се наруши всичко, контролирахме мача.  Винаги съм твърдял, че нашия отбор има качествени играчи, на които трябва увереност и самочувствие. Можехме да победим по по-категоричен начин. Имахме доста ситуации. При всички положение тактически стояхме много добре. С 10 човека не се огънахме, например да изпаднем в глуха защита“, каза Атанасов.

„След картона се развали постройката, но момчетата се представиха добре. ЦСКА 1948 имаха едно положение заради тактическа грешка от наша страна. После променихме постройката, за да може да си затворим мача. Комплимент за нашите футболисти, че не се огънаха, не изгубиха дух и търсиха победата през цялото време“, допълни още треньорът.

„Билал Бари е добър футболист, но щеше да има мачове, в които да играем без Бари в атака. Така играхме и в Стара Загора, където пак получихме червен картон. Старанието и характера на нашите играчи е водещо за отбор като Монтана. Ние нямаме GPS, нямаме InStat, нямаме медикаментозно възстановяване. Имаме Злати Живков, който ни помага, колкото може. Няма нещо, което е на всяка цена в живота. Дори да бяхме загубили мача нямаше да се откажем. Ще продължим да се борим за запазване мястото в групата“, завърши Атанас Атанасов.

Източник: Novsport

Последни новини