Атанас Илиев: Късметът днес ни покри и излязохме победители

Атанас Илиев: Късметът днес ни покри и излязохме победители

Novsport

26-09-2020, 23:29

 Нападателят на Ботев Пловдив Атанас Илиев призна, че би се радвал, ако попадне в плановете на националния селекционер Георги Дерменджиев. Голмайсторът на „канарчетата” бе избран за Играч на мача с Левски, в който реализира и двата гола за своя тим и победата с 2:1.

„С момчетата тренирахме здраво и си говорихме, че трябва да подходим сериозно. Знаехме, че Левски не може да изнася топката и трябваше да пресираме. Излязох на две положения и вкарах. Феновете са нашият 12 играч, които ни помагат в тези трудни месеци напоследък. Те успяха да ни вдигнат. Имаше някакви финансови затруднения заради неразбориите в клуба. Нещата вчера се оправиха, момчетата са с настроение, късметът днес ни покри и излязохме победители”, сподели таранът.

„На мен много време не ми трябва, това ми е работата. Когато имам положения, трябва да ги вкарвам иначе феновете няма да са доволни. Ще се радвам ако г-н Дерменджиев ме извика. Това е тяхно решения. Аз давам всичко от себе си, хората ще си решат дали да ме викат”, каза още той.

Илиев коментира и ситуацията с напусналите преди няколко дни Лъчезар Балтанов, Иван Бандаловски и Антонио Вутов.

„Тъпа ситуация се получи. Никой не го очакваше. Двама опитни напуснаха, не знам каква е причината, липсват много на отбора”, допълни Атанас Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини