Атанас Илиев: Тепърва ще започваме с добрите игри

Атанас Илиев: Тепърва ще започваме с добрите игри

Novsport

07-03-2021, 20:06

 Голмайсторът за Ботев (Пловдив) в днешния мач Атанас Илиев коментира равенството на своя тим с Левски в мачa от 20-ия кръг на efbet Лига. Двубоят завърши 2:2 на “Герена”, а нападателят на “канарчетата” вкара и двете попадения за своя тим.

“Мисля, че това е най-добрият ни мач от пролетния дял. Тепърва ще започваме с добрите игри, защото има много нови момчета, които още не са сработени. Лека-полека ще се наредят нещата. Почнахме с лоши резултати, но постепенно ще наберем скорост.

Погледнах, че Етър са победили, но не мисля, че това е от някакво значение. Всеки играе, за да печели точки. Искам да благодаря на феновете за вчерашната подкрепа, дадоха ни кураж. Вие сами видяхте, че надиграхме Левски, но просто малшанс.

За мен няма значение срещу кого играем, въпросът е да има топки, които да завършвам. Срещу Левски някак си просто имам късмет и ми идват тези положения, които вкарвам.

За мен ще е чест, ако получа повиквателна за националния отбор, но там си има хора, които да си определят кого да повикат. Дай Боже, ако решат и ме повикат, ще отида с удоволствие”, заяви Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини