Бала: ЦСКА 1948 е пример за рестарта на българския футбол

Бала: ЦСКА 1948 е пример за рестарта на българския футбол

Novsport

11-02-2021, 14:33

 Треньорът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, сподели очакванията си за представянето на "червените" през новия полусезон в родния елит, който започва тази неделя с мач срещу Царско село. 

"Донякъде можем да бъдем доволни. Мисля, че в началото имахме затруднения, но като цяло смятам, че сме на верен път. Винаги можем по-добре, но затова има втори полусезон", заяви Бала. 

"През есента имахме силна серия от мача с Етър, през Ботев Пловдив, Славия. Мачът срещу Берое в София също беше добър. Играем всеки мач за победа. Анализираме загубите и качваме нивото с всеки изминат мач. Има много неща за подобряване, но като цяло трябв да работим много по отношение на физиката и тактиката."

"Младият футболист има възходи и падения по време на развитието си, но като цяло смятам, че младите вдигнаха личното си ниво и мисля, че следващия полусезон ще покажат още по-добри игри", призна Бала. 

"Като гледам, в българското първенство, много малко отбори залагат на български футболисти, така че смятам, че ние ще бъдем един от кандидатите за избор на национални състезатели. Българският футбол започва рестарт, а ние като отбор и начин на мислене сме пример за този рестарт. Естествено, не можем да сме само ние, трябва и други клубове. Ние сме един клуб, който дава началото на нещо ново", завърши Балъков. 

Източник: Novsport

Последни новини