Балтазар: Лудогорец няма нужда от подобна съдийска помощ

Балтазар: Лудогорец няма нужда от подобна съдийска помощ

Topsport.bg

07-05-2023, 22:50

Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) - Бруно Балтазар, сподели след загубата от Лудогорец с 0:2, че е доволен от реакцията на футболистите си през втората част, но не е доволен от рефера Георги Гинчев.

"Стратегията ни беше да държим повече топката, да направим Лудогорец по-нервни. Особено в началото с опита и класата, която имат, направиха разликата, макар че головете, които допуснахме бяха прекалено лесни. Не искам да говоря за реферите, но някои решения и картони ни поставиха в деликатни позиции. Не мисля, че Лудогорец имат нужда от това.

През втората част имахме две чисти възможности даже не знам едната как вратарят я спаси. Един гол щеше да ни даде импулс. Все пак оставам доволен от второто полувреме и реакцията на играчите.

Изключително горд съм с това, което ни показват нашите фенове. Знам, че не им се отблагодаряваме достатъчно с резултати. Искам да не се отказваме, да продължим в един труден сезон да им се отблагодарим. Сезонът е труден, но ще се борим до края, това е Ботев", завърши португалецът.

Източник: Topsport.bg

Последни новини