Балтанов: Не съм очаквал обаждане от Левски

Балтанов: Не съм очаквал обаждане от Левски

Novsport

05-10-2020, 16:02

 Халфът на Царско село и бивш капитан на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов разкри, че е искал да завърши кариерата си в тима на „жълто-черните“. Според него той и Бандаловски нямат вина за лошите резултати на отбора.

„Исках да завърша кариерата си в Ботев Пловдив. Но за съжаление в България не можеш да си правиш дългосрочни планове. Тежко ми е, че нещата се получиха по този начин.

Клубът не постъпи коректно с мен. Можеше с ръководството да седнем като мъже и да се разберем. След тренировката ни казаха, че сме ненужни. Никой не ни обясни защо и какви са причините“, заяви Балтанов в предаването „Спорт в обектива“.

„В отбора има изключителни футболисти, но понякога напрежението идва в повече и се стига до лошите резултати. При мен парите не са били от значение. Не мисля, че ние с Иван Бандаловски сме причина за лошите резултати, видя се и в мача с ЦСКА 1948“.

„Не съм очаквал оаждане от Герена. Всичко може да се случи. За мен сега е важно да си върна формата с екипа на Царско село. Избрах да продължа там кариерата си заради Любослав Пенев. Не съм обиден на никого от Левски. Разочарован съм, че преди години не използвах шанса си на Герена. Ще остана фен за цял живот на Ботев Пловдив“, допълни Лъчезар Балтанов.

Източник: Novsport

Последни новини