Балъков внесе яснота за бъдещето си в ЦСКА 1948

Балъков внесе яснота за бъдещето си в ЦСКА 1948

Novsport

31-08-2020, 15:18

Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков излезе с изявление относно спекулациите за бъдещето му. Както вече стана ясно, легендата вече, освен треньор, е и главен мениджър на "червените".

Публикацията на Балъков във "Фейсбук":

Здравейте,

Във връзка със спекулациите, пояснявам:

От днес освен функциите на старши треньор, поемам и тези на Главен мениджър на отбора на ЦСКА 1948. Това означава много повече участие в преструктурирането на клуба. По този въпрос говорих още на първата си пресконференция пред представители на медиите.

Работата ми с първия отбор ще продължи както и досега в тясно сътрудничество с треньора Йордан Юруков, треньорския щаб и спортния директор Кирил Котев, които отлично познават качествата на футболистите, тъй като непосредствено са участвали в тяхното селектиране. В същото време като Главен мениджър ще мога по-задълбочено да се заема както с контрола на тренировъчния процес, така и с организационното функциониране на клуба.

Убеден съм, че с това преструктуриране, ЦСКА 1948 ще подобри работата си в отделните звена, като задълженията и отговорностите на всеки ще станат още по-ясни. Това е пътят, по който трябва да вървим.

САМО ЦСКА!".

Източник: Novsport

Последни новини