Балъков: Камбуров не е топ-фит, предстои ни исторически мач

Балъков: Камбуров не е топ-фит, предстои ни исторически мач

Novsport

01-08-2020, 20:52

Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори след последната контрола на тима си преди старта на новия сезон в efbet Лига. "червените" направиха 2:2 с Локомотив (София) в "Надежда".

"Трета контрола в последните три дни. Видя се, че не сме от най-свежите. Хубаво е, че показахме характер в края на мача. Тези, които са играли по-малко, получиха шанс. Нормално, нека видим състоянието на всички", каза още Бала.

"Мартин Камбуров? Жалко, че не е "топ фит". Той каза, че се чувства вече по-добре. Мога да кажа, че до голяма степен съм избистрил състава. С времето ще трябва да изчистим някои неща, нови сме в efbet Лига, трябва да свикнем с темпото на първенството. Знаете, че залагаме изцяло на български футболисти, дойде време да се даде шанс на българите. Надявам се те да ни зарадват", продължи бившият национал.

Той коментира и предстоящи мач с ЦСКА. 

"Исторически мач, както казахте, готвим се по най-добрия начин. Ще дадем всичко от първата минута, пък да става каквото ще. Мисля само за ЦСКА 1948 и за това какво предстои. Вълнува ме бъдещето. Не мога да кажа дали ще победим, но ще направим всичко, за да спечелим. В ЦСКА 1948 винаги трябва да работим на 100%, всеки мач се излиза за победа!", завърши Красимир Балъков.

Източник: Novsport

Последни новини