Балъков: Логичен резултат

Балъков: Логичен резултат

Novsport

17-08-2020, 22:17

 Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков коментира равенството на тима си срещу Берое - 0:0 в двубой от 2-ия кръг на efbet Лига.

"На фона на 90-те минути резултатът е закономерен, играхме организирано и компактно в защита, имахме положения на контраатака, но не реализирахме, тъй като ни липсваше последния пас. Нашите усилия са във всеки мач да побеждаваме. Искахме да победим и ЦСКА-София и Берое, но не сполучихме да спечелим", коментира той.

"Не ни достигна последния пас, не беше така точен както ни се искаше, за да спечелим. Имаме 30 футболисти всеки е готов да влезе и да играе. Целите на отбора са високи и се взимат класни попълнения. Чочев е минал прегреди и състоянието му е добро предвид контузията която имаше, трябва да поработим с него и скоро ще се появи в групата", добави Балъков.

"Сериозен съперник, тази година efbet Лига ще е доста конкурентна, детайли ще решават мачовете, надявам се играчите да разберат сериозността на мача с Арда", каза още той по повод предстоящия мач от първенството срещу Арда.

Източник: Novsport

Последни новини