Балъков: Надиграхме Ботев във всяко отношение

Балъков: Надиграхме Ботев във всяко отношение

Novsport

02-10-2020, 22:42

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков коментира разгромния успех над Ботев (Пловдив) с 5:0 в мач от 8-ия кръг на efbet Лига.

„Мисля, че изиграхме един стабилен и динамичен мач. Момчетата си свършиха работата и заслужено победиха“, посочи Бала и бе запитан къде неговият тим надигра съперника, за да спечели с толкова изразителен резултат.

„Мисля, че нашият отбор бе във всяко едно отношение по-добър. Изглаждаше и много по-добре физически. Головете ни липсват при гостуванията, но с тези два мача тимът показа, че има едно добро лице, което се изгражда мач след мач. Треньорският щаб внесе едно спокойствие и това се вижда в мачовете.“

„Заслуженото трябва да се отдаде и на футболистите, защото след 5:1 е много трудно да се мотивираш. Вдигнахме летвата. Футболистите трябва да знаят, че идват по-трудни мачове. Мартин Камбуров е футболист с опит, голаджия, който дава самочувствие и подкрепя младите. Изпълнява задачите си перфектно и можем да сме само доволни, че го имаме в нашия състав. Надявам се скоро да достигне гола, който най-много иска”.

Източник: Novsport

Последни новини