Балъков: Надявам се финалът да е спектакъл, а ЦСКА да вземе Купата

Балъков: Надявам се финалът да е спектакъл, а ЦСКА да вземе Купата

Novsport

01-07-2020, 15:52

„Надявам се ЦСКА да спечели Купата на България.“

Това каза за "Канал 3" наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков. Легендата на Българския футбол даде прогнозата си и анализира качествата на съперниците в днешния финал.

„ЦСКА най-накрая може да спечели купа. Винаги обаче е 50/50. Мачът ще е интересен. Локомотив Пловдив е труден съперник за всеки тим, заради стила си на игра. Ще ми бъде интересно как ЦСКА ще се пригоди към условията. Надявам се финалът да е спектакъл”, каза Балъков.

„Този, който съумее да е по-хитър и умен, ще победи. Това е един мач и е важно да победиш, а не как си играл. Аз се надявам, че името ЦСКА в този мач ще излезе като победител.”

„Аз съм треньор на ЦСКА 1948. Само те ме интересуват в момента. Правим всичко възможно да сме конкурентоспособен отбор, който да играе качествен футбол. Аз и сега имам неприятели – колкото по-авторитетен е един човек, толкова повече неприятели има. Темата с двата ЦСКА е деликатна. ЦСКА е ЦСКА на феновете, аз уважавам и хората от другата страна, те много добре го знаят. Искам обаче да работя, защото съм професионалист и защитавам интересите на ЦСКА 1948.”

Източник: Novsport

Последни новини