Балъков: Не ни интересува както казват феновете на Левски

Балъков: Не ни интересува както казват феновете на Левски

Novsport

18-09-2020, 13:06

 Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори преди утрешния мач на тима му срещу Левски. Бала е на мнение, че в подобни срещи няма фаворит, като тимът не си прави илюзии, че ще спечели лесно. Специалистът засегна и темата за българите и чужденците в двата тима. Балъков сподели, че за неговия отбор това е философия, а за “сините” е стечение на обстоятелствата.

“ЦСКА е на феновете, а какво ще определят привържениците на Левски не ни интересува. Напрежение ще има винаги в ЦСКА. Дори и пет път да победим, ще трябва и в шестия да го направим. Имаме точна и ясна йерархия в клуба и всеки знае с какво се занимава. Никога няма фаворит в такъв мач. Винаги е било 50 на 50 в такив мачове. След срещата ще видим кой е бил фаворит и кой не. Не мога да ви кажа дали ще има някакво допълнително стимулиране, не се занимавам с финансова част”, каза Балъков.

“Най-силните страни на Левски е че е Левски. Зарядът и духът на този клуб е в основата на всичко. Ние не си правим илюзия, че ще бъде лесно, ще се разходим и да вземем три точки. Опитваме да се да го предадем на състезателите и да го разберат добре. На нас ни е философия да играем с българи, а на Левски е план “C” знаете поради какви причини. Но ние нямаме против чужденците - напротив всеки може да избира пътя си. Но трябва да отворим вратите си за българите, за да има поле за развитие на националните ни отбори”, каза Балъков.

Източник: Novsport

Последни новини