Балъков се оплака от терена в Монтана

Балъков се оплака от терена в Монтана

Novsport

19-02-2021, 19:52

 Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че тимът му не е успял да практикува динамичната си игра, защото теренът на стадион „Огоста“ в Монтана е бил изключително неравен, а топката е подскачала много. „Червените“ допуснаха минимална загуба с 0:1.

„Първо, искам да поздравя противника Монтана за всеотдайната игра и победата. На телевизията теренът е изглеждал добър, но имаше изключително много неравности, много беше мек и ни затрудни. Ние търсим динамична игра, но не можахме да я практикуваме. Имаха късмет в една от ситуациите съдията да свири дузпа, да ни вкарат и после играеха на контраатака. Второто полувреме, след като получиха червени картон, веднага променихме схемата с трима отзад, но явно не ни беше писано да победим. Ние знаехме много добре какъв мач ни очаква. За съжаление, не влязохме с тази агресия, която трябваше“, коментира Балъков.

„Битка от първата до последната минута, компактна игра от Монтана, това очаквахме. Ние не можахме да изиграем играта, която искахме и една от причините е теренът – изключително мек и топката подскачаше много“, добави той.

„Трябваше малко повече центрирания да предприемем, защото Монтана се прибра отзад. Не е лесно, когато противникът ти води с 1:0, а ти си излязъл с мисълта да победиш. Нямахме и нужния късмет в този мач. Трябва да анализираме много добре и да не се получава друг път така. Адаптацията на Димитър Митков върви много добре и в следващите мачове ще бъде една от важните фигури в нашия отбор“.

„Трябва да играем по-добре срещу Левски и да вкараме повече голове, за да победим“, завърши главният мениджър на ЦСКА 1948.

Източник: Novsport

Последни новини