Балъков: Трябва да бъдем по-агресивни

Балъков: Трябва да бъдем по-агресивни

Novsport

25-07-2020, 23:06

 Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков посочи грешките на своя тим след допуснатото поражение с 0:4 от Берое в контролата играна в Стара Загора.

„Създаваме положения, но не можем да вкараме. Берое са класен отбор. Това е само контрола. През първото полувреме моите футболисти бяха притеснени. Не трябва никой в този клуб да се чувства по този начи. Трябваше да ни вкарат два гола, за да заиграем. Второто полувреме играхме много по-добре. Пак имахме положения и не успяхме да вкараме. Това са хубави мачове, защото може да анализираме къде бъркаме. Не сме играли срещу толкова силни съперници. Важна среща за нас треньорите“, заяви Балъков.

„Пътувахме в деня на мача и имаше неща, които не бяха подготвени. Имаме много млади момчета, които не са играли efbet Лига. Няма ги Гущеров и Камбуров. Серкан и Русев са на една тренировка, още не са се напаснали. Стана хубав мач и ще анализираме грешките, за да ги избегнем“, добави още той.

„Селекцията е отворен процес, но имаме по двама футболисти на всеки пост. Политиката на клуба е да се залага само на българи. Поех това предизвикателство. За мен дойде времето, в което да дадем шанс на нашите момчета. Това са момчета, които ще бъдат имена след време в българския футбол. Ще успеем да се сработим до началото на първенството. Имаме още седмица и половина и се надявам да бъдем готови за първия мач“, каза Балъков.

„Имаме още детайли, които да изчистим. В защита трябва да бъдем по-агресивно. В началото да сме по-концентрирани. В елита всеки може да те накаже при всяка грешка. Млад отбор сме, който иска да остави добро впечатление в efbet Лига“, завърши той.

Източник: Novsport

Последни новини