БЕЗ ГРЕШКА: Локо (Пд) с победа №7 в контролите

БЕЗ ГРЕШКА: Локо (Пд) с победа №7 в контролите

Novsport

06-02-2021, 18:02

Локомотив (Пловдив) приключи без грешка и последната си контрола от подготвителния период. "Черно-белите" победиха втородивизионния Хебър с 3:1 на Лаута. Това бе седмата проверка за възпитаниците на Александър Тунчев през 2021 година.

Минути преди проверката две от звездите на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев и Мартин Луков получиха своите призови награди от 60-ата анкета за "Футболист на годината"

Първата интересна ситуация бе пред вратата на гостите. В 15-ата минута Бирсент Карагарен направи добър пробив отдясно, който завърши с центриране по земя към Кристиан Илич, но атакуващият футболист на Локомотив не успя да засече топката.

Логичното се случи в 25-ата минута, когато Димитър Илиев намери перфектно Бирсент Карагарен, който от близка дистанция прати топката в мрежата на тима от Пазарджик.

До края на първата част "черно-белите" продължиха да контролират играта, но не успяха да стигнат до втори гол.

Второто полувреме стартира отлично за пловдивчани. В 49-ата минута те стигнаха до второ попадение, след като Димитър Илиев подаде към Первис Умарбаев, който хитро пропусна към Лукас Салинас, а атакуващит халф с техничен удар направи резултата 2:0 за своя тим.

В 67-ата минута футболистите на Николай Митов стигнаха до попадение, което бе дело на Стойчо Папазов. Той се разписа с глава след центриране от корнер. 

В 76-ата минута Кристиан Илич вкара много красив гол. Атакуващият футболист направи отличен самостоятелен пробив, който успя да завърши и с трети гол в мрежата на Хебър.

В 88-ата минута Каракашев опита удар от далечна дистанция, но резервата Илко Пиргов се намеси достатъчно добре, за да не допусне втори гол в своята мрежа. Toва бе и последната интересна ситуция в проверката.

Източник: Novsport

Последни новини