Белтраме: Избрах ЦСКА пред Маритимо и Гданск

Белтраме: Избрах ЦСКА пред Маритимо и Гданск

Novsport

26-02-2020, 18:13

Италианският полузащитник Стефано Белтраме заяви, че се чувства добре в ЦСКА. Белтраме пристигна на "Българска армия" през зимната пауза в българския шампионат, като в едва втория си официален мач с червения екип той отбеляза и първия си гол при победата над Ботев (Пловдив) миналата събота.

"Засега всичко върви много добре. Първият ми месец в отбора е много позитивен, всички в клуба ми помогнаха да се интегрирам. В събота вкарах и първия си гол, който реши мача в наша полза, така че съм доволен. Здрав съм, чувствам се добре. Попаднах в амбициозен клуб, който иска да се завърне на победния път, както е било в миналото, а това е много важно за мен", коментира Белтраме в италианската преса.

Той изрази впечатленията си и от двубоя срещу Левски. "Това беше нещо невероятно, трудно е за описване. За първи път в живота ми участвам в подобен мач. Тази среща е определяна като "вечно дерби", значи много за всички, имаше много скандирания, атмосферата беше луда. Беше страхотно, че участвах в такъв двубой", каза Белтраме. Той е доволен от работата си със старши треньора на ЦСКА Милош Крушчич.

"Разбираме се много добре, харесва ми начина му на работа, страстта, която влага в тренировките и по време на мачовете. Той много добре успява да предаде какво точно иска от играчите", каза още италианският халф.

Белтраме разкри, че е имал от други предложения през януари, но е предпочел оферта от България. "От португалския Маритимо и от полския клуб Гданск ме търсиха. Имаше и няколко италиански клуба, но не от Серия "А" и тях въобще не съм ги разглеждал като възможност", обясни Белтраме.

Източник: Novsport

Последни новини