Бербатов: Вегхорст с лекота може да играе като вътрешен халф

Бербатов: Вегхорст с лекота може да играе като вътрешен халф

Topsport.bg

20-02-2023, 14:26

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед и Премиър лийг Димитър Бербатова засипа с похвали стража на "червените дяволи" Давид Де Хеа.

Испанецът изигра поредния си силен двубой вчера, предотвратявайки две чисти възможности, с които Лестър можеше да поведе в срещата между двата отбора на "Олд Трафорд".

"Де Хеа е незаменим. С двете си намеси срещу Лестър на 100% предотврати гол във вратата на Манчестър Юнайтед. Беше като Спайдърмен, пазейки вратата и не позволявайки на съперника да отбележи гол. Невероятен е в момента. След като резултатът остана 0:0, беше по-лесно за целия отбор. Ако беше 0:2, тогава напрежението щеше да бъде много голямо", заяви Баербатов.

Относно представянето на новото попълнение Ваут Вегхорст, който все още няма гол в Премиър лийг, българинът сподели следното:

"Вегхорст не вкарва много, но неговата работоспособност е изключителна. Той освобождава пространства за своите съотборници и задържа много добре топката. Ако някой от вътрешните халфове се контузи, той с лекота може да играе на тази позиция".

Източник: Topsport.bg