Бербатов обявява дали ще се кандидатира за президент на БФС утре

Бербатов обявява дали ще се кандидатира за президент на БФС утре

Novsport

26-04-2021, 15:24

Бившият национал Димитър Бербатов ще даде специална пресконференция на 27 април 2021 година. Седекратният победител в класацията “Футболист на годината” в България се очаква да говори за предстоящия конгрес на БФС и да обяви официално намерението си да се кандидатира за президент. 

"Пресконференцията  ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки – дезинфекция, физическа дистанция и задължително носене на предпазни маски. Тя стартира в 15:30 часа и ще бъде най-много до 16:30 часа", съобщиха от пресклуба на БТА.

Не е тайна, че Бербо работи от няколко месеца вече с подолия оставка член на Изпълкома Петър Величков, който също даде пресконференция преди няколко седмици в, където ще говори и 40-годишният бивш нападател. 

Тогава Величков обяви, че е необходима промяна и може да поеме управлението на футблоната ни централа в тандем с Димитър Бербатов. След това с публикации в собствения си блог и в социалните медии легендарната деветка показа, че иска да има извънреден конгрес през месец юни.

Двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед през последните седмици няколко пъти отговори на Венцеслав Стефанов, като даде индикации, че все по-смело поглежда към президентския пост на БФС.

Източник: Novsport

Последни новини