Берое - Левски 0:0

Берое - Левски 0:0

Topsport.bg

12-12-2021, 16:27

Отборите на Берое и Левски се изправят един срещу друг в последен двубой за двата клуба през 2021 година. Двете селекции са амбицирани да посрещнат коледните и новогодишните празници с победа, а тя ще бъде повече от ценна в борбата им за място в Топ 6.

Отборът на Станимир Стоилов е на 7-о място, а заралии са 8-и и с евентуален успех могат да се завърнат в първата шестица.

Левски прогресира след завръщането на Станимир Стоилов и постоянно се изкачва в класирането. Столичани нямат загуба в последните си 5 шампионатни мача, като в нито един от тях не допуснаха гол. Сега целта е да бъде постигната първа победа извън София през сезона. До момента Левски има три успеха на чужд терен, но те са срещу Локомотив (София), Славия и Царско село.

Берое така и не постигна желаното постоянство от началото на сезона. Тимът имаше силни изяви, но и такива, с които разочарова феновете си. В миналия кръг "зелените" отстъпиха с 0:1 на Ботев (Враца).

Мачът днес може да е последен в кариерата на Мартин Камбуров. Голмайстор №1 в историята на родния елит още не е обявил окончателно дали ще се откаже или ще остане в Берое до края на сезона.

Левски ще бъде без контузените Георги Миланов и Андриан Краев, както и наказания Борислав Цонев. Мястото на Краев в средата на терена ще заеме Драган Михайлович, а десен бек ще е Патрик-Габриел Галчев.

Главен съдия на срещата е Георги Кабаков, с помощници Йордан Петров и Николай Чакъров. С ВАР ще се занимават Драгомир Драганов и Диян Вълков. Делегат на БФС е Георги Георгиев, а работата на реферите зорко ще наблюдава Радан Мирянов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини