Берое - Локомотив (Пд), стартови състави

Берое - Локомотив (Пд), стартови състави

Topsport.bg

13-05-2022, 19:10

Берое и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг във важен сблъсък от плейофите в efbet Лига. Мачът започва в 20:00 часа.

В лагера на домакините с наказание а Абубакар Тунгара, а Кийлън Лебон продължава да лекува травма. Отборът остава непобеден в плейофите, след като спечели героична точка срещу ФК ЦСКА 1948. Така ако спечели днешният си двубой и ФК ЦСКА 1948 не спечели срещу Арда, старозагорци ще си осигурят седмото място.

Очаква се клубът да организира празник за феновете, след като Мартин Камбуров ще бъде специален гост на срещата и са подготвени много изненади за привържениците.

В медиите се заговори за интерес от страна на Берое към бившия свои кадри, освен това наставникът Петър Хубчев има интерес и към Радослав Цонев и Калоян Кръстев.

В Локо Пловдив единственият наказан е Димитър Илиев, без който тимът ще продължи да търси своя първи успех при новия треньор.

Самият Александър Томаш призна, че отборът е доста далеч от неговите представи. Именно затова "смърфовете" се радват на нова методика и във възстановяването, която включва специална йога практика.

Източник: Topsport.bg

Последни новини