Берое - ФК ЦСКА 1948, домакините водят

Берое - ФК ЦСКА 1948, домакините водят

Topsport.bg

15-04-2022, 20:10

Отборите на Берое и ФК ЦСКА 1948 излизат един срещу друг в Стара Загора в първия си мач от фазата на плейофите в efbet Лига. Двата тима ще играят в Групата, бореща се за 7-мо място, което дава право на участие в бараж за Лигата на Конференциите. В тази група са още отборите на Локо (Пловдив) и Арда.

Берое има преднина от 2 точки пред днешния си опонент. Заралии приключиха редовния сезон с две поредни загуби, а ФК ЦСКА 1948 се спаси от това да остане в четворката на застрашените от изпадане, след като разгроми с 4:0 Локо (Пд), а след това измъкна нулево равенство при гостуването си на Арда.

Наставникът на Берое Петър Хубчев няма да може да разчита на Кийлън Лебон, който е контузен и вероятно ще пропусне остатъка от сезона. След изтърпяно наказание в състава се завръща Абубакар Тунгара. Очаква се опитният Джонатан Перейра отново да действа като ляв бек.

ФК ЦСКА 1948 ще излезе в Стара Загора без наказания Георги Ангелов, който получи червен картон в последния мач на тима. Двойка центрлани защитници ще са Димитър Пиргов и Венцислав Василев. В предни позиции ще се разчита на Александър Колев, а по крилата ще играят Георги Русев и Галин Иванов.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

В редовния сезона двата отбора си размениха по един домакински успех. ФК ЦСКА 1948 спечели с 1:0 на Националния стадион след гол на Ивайло Чочев от дузпа, а Берое се реваншира със същия резултат под Аязмото, като точен беше Даниел Генов.

Двубоят на стадион "Берое" ще започне в 20:00 часа, а главен съдия ще е Георги Гинчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини