Берое - ЦСКА, (вижте тук развоя на срещата по минути)

Берое - ЦСКА, (вижте тук развоя на срещата по минути)

Topsport.bg

24-10-2021, 19:00

ЦСКА гостува на Берое в Стара Загора в двубой от 12-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора се изправят един срещу друг днес от 19:00 часа.

В понеделник заралии допуснаха пето поражение от началото на сезона с минималното 0:1 от ФК ЦСКА 1948. Загубата на собствен терен от Черно море обаче остава единствена, а в Стара Загора тимът постигна четири от общо петте си победи в първенството.

Цялостната оценка за представянето до момента обаче не е добра, а всички победи у дома дойдоха трудно с 1:0. 

ЦСКА се движи отлично в българския елит. Победите са седем, а единствената грешна стъпка бе при 1:1 със Славия на "Българска армия". Доста добра резултатност показват "червените" с 18 отбелязани гола за осем мача, но пък действията в защита са притеснителни.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Суха мрежа липсва във вече пет поредни мача за първенство, а преди седмица Ботев Пловдив се върна в мача с два късни гола за поражение с 2:3.

Един от най-постоянните футболисти на ЦСКА от началото на сезона Греъм Кери няма да бъде на разположение на Стойчо Младенов. Ирландският халф получи разтежение по време на домакинството срещу Заря (Луганск) от Лигата на конференциите.

Осмицата на "червените" почувства болки в самото начало на втората част, но опита да стисне зъби и да остане на терена. В 57-ата минута обаче бе заменен от Варела, след като остана на земята, неспособен да продължи. Очаква се аржентинецът да замени Кери и срещу Берое.

Източник: Topsport.bg

Последни новини