Берое - Черно море, греда за домакините

Берое - Черно море, греда за домакините

Topsport.bg

07-08-2021, 19:50

Берое ще търси трети пореден успех, посрещайки в третия кръг на efbet Лига Черно Море. Двата отбора ще се изправят един срещу друг тази вечер от 21:00 часа.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

В първия кръг заралии постигнаха труден успех с 1:0 над Локомотив (София). Втората среща на "зелените" обаче ще се помни дълго от феновете на тима. Берое бе гост на Пирин (Благоевград).

Двата отбора предложиха на зрителите истинско футболно шоу, което рядко може да се види по родните терени. Тимът на Петър Колев направи страхотен обрат в края срещу "орлетата", за да спечели с 3:2.

Черно море пък за пореден сезон явно ще е сред много способните тимове, когато става въпрос за играта в отбрана. В досегашните си два двубоя варненският тим записа две чисти мрежи и общо 4 точки.

В гостуванията си момчетата на Илиев обичайно са по-консервативни в подхода си, така че това едва ли ще се различава и в Стара Загора.

"Моряците" стартираха с нулево равенство срещу Царско Село. Вторият кръг бе доста по-продуктивен за варненци, които победиха Ботев (Пловдив) с 2:0.

Източник: Topsport.bg

Последни новини