Берое дава трима на Арда, за да има Тонислав Йорданов

Берое дава трима на Арда, за да има Тонислав Йорданов

Topsport.bg

03-12-2021, 10:14

Берое е предложил бартер на Арда за нападател, пише "Тема Спорт". Шефовете на заралии са разговаряли с тези на кърджалийци за възможността да привлекат младия атакуващ футболист на тима Тонислав Йорданов. Той бил силно желан от старши треньора Петър Колев.

Берое е обявил, че е готов да даде трима свои играчи в замяна на бившия футболист на ЦСКА. През януари Йорданов напусна "Армията" и подписа с Арда, а преди това бе под наем в Етър. Един от тримата влизащи в бартера бил десният бек Стив Фуртадо. Той от известно време не попада в плановете на Петър Колев.

Кърджалийци пък търсели да привлекат краен бранител. Според запознати вероятността Арда да приеме предложението на старозагорци за размяна на футболисти не е голяма. Сред опциите за атаката са още две български имена - Преслав Боруков и Димитър Митков. Берое ще се опита да привлече задължително централен нападател.

Заради контузията си Фол е доста далеч от познатата форма, докато Мартин Камбуров е с изтичащ контракт на 31 декември и вероятността да остане не е много голяма. Спортният директор на заралии Ивко Ганчев вече обяви, че в клуба са готови да предложат договор на тарана до май, ако той е съгласен да продължи да играе, и че приоритет в зимната селекция ще са български футболисти. Подготовката на Берое за пролетния дял ще стартира на 10 януари.

Източник: Topsport.bg

Последни новини