Берое стартира кампания с различни инициативи и изненади за феновете

Берое стартира кампания с различни инициативи и изненади за феновете

Topsport.bg

20-02-2023, 20:47

От Берое обявиха, че клубът стартира нова кампания под надслов "Аз обичам Берое". Тя ще включва различни инициативи и изненади за феновете. В продажба са пуснати и специални билети за кампанията.

Ето какво пишат в сайта си "заралии":

"Днес клубът стартира своята нова кампания "Аз обичам Берое", чрез която искаме да достигнем до всеки един наш фен! Тя ще включва различни инициативи и изненади за привържениците, които ще бъдат обявявани своевременно. Разчитаме, че в нея ще се включат всички със "зелени" сърца, както и онези, които искат да ни подкрепят!

В продажба са пуснати специални билети за кампанията "Аз обичам Берое", които са на цена от 2 лв. Може да закупите своя талон и бъдете съпричастни ТУК.

Билети се продават на всички каси на Eventim в страната, включително и в Официалния фен магазин на "Берое"!

Може да публикувате своите закупени билети като коментар в официалната ни страница във Facebook, да ни изпращате ваше видеопослание с думите "Аз обичам"Берое" или да изразите своята любов към "зелените" по любим за вас начин! Отбелязвайте своите публикации с #АзОбичамБерое.

Съветваме всички, които закупят един или повече билети да ги пазят, за да имат възможност да участват в различните части на кампанията, която ще продължи до края на сезона!

Нека покажем своята любов! Нека бъдем заедно!

Защото ние не сме просто единайсет - ние сме ХИЛЯДИ!

Защото ние не сме просто отбор - НИЕ СМЕ "БЕРОЕ"!".

Източник: Topsport.bg

Последни новини